Over ons

WonenPlus Wormerland richt zich volledig richt op inwoners van gemeente Wormerland. Aansturing vindt plaats vanuit RSWP door een algemeen directeur en een coördinator.

Onze consulenten

WonenPlus en mantelzorgondersteuning werkt met drie consulenten, die 200 vrijwilligers coördineren. Zij zijn het aanspreekpunt vanuit WonenPlus. Daarnaast heeft iedere consulente specifieke aandachtsgebieden.

Esmeralda Deuzeman is verantwoordelijk voor de  WonenPlus dienstverlening, servicepunt, en wijkbus Wormerland.  De consulente is bereikbaar via e.deuzeman@rswp.eu. Kijk voor meer informatie over WonenPlus  en de mogelijke diensten op deze website.

Nicolette van Houten is verantwoordelijk voor de werkgroepen van de zondag- en  woensdagmiddagactiviteiten, maaltijdenvoorzieningen, platform voor ouderen en gehandicapten en stagiaires. Tevens is zij  verantwoordelijk voor eenmalige activiteiten en de projecten als NLdoet en Nationale complimentendag. De consulente is bereikbaar op maandag, woensdag en donderdag of via n.vanhouten@rswp.eu

Inge Mieremet is  verantwoordelijk voor de mantelzorgondersteuning. De consulente is  bereikbaar op maandag,  dinsdag  en donderdag of via i.mieremet@rswp.eu. Kijk voor meer informatie over mantelzorgondersteuning op onze speciaal ingerichte website (klik op de link).

RSWP is een kleinschalige non-profit instelling met een ANBI registratie. Dat betekent dat wij niet voor winst en hoge omzetten gaan. Dat kan ook bijna niet in een organisatie die haar werkzaamheden voor een groot deel met behulp van vrijwilligers uitvoert.

De ANBI registratie is door ons bij de belastingdienst aangevraagd en toegekend. Iemand die een ANBI instelling financieel begunstigt, mag die gift bij de belastingaangifte als een aftrekbare post opvoeren.

Onze organisatie wordt gefinancierd uit de abonnementen van de leden, en door de subsidies en projectvergoedingen van woningbouwcorporaties, zorginstellingen en gemeenten.

Wat doet WonenPlus Wormerland

WonenPlus zorgt voor zaken als informatie en advies maar biedt ook concrete helpende handen zoals: maaltijdvoorzieningen voor mensen die moeilijk of niet meer kunnen koken, klusjes in en om het huis, hulp bij belastingaangifte, boodschappendienst, vriendschappelijk huisbezoek enz. U kunt onze diensten uitgebreid terugvinden op deze website.
Verder organiseert  wij informatieve en preventieve bijeenkomsten over zaken die bij de doelgroepen leven zoals inbraakpreventie, veiligheid op straat, valpreventie enz. Ook organiseren wij recreatieve en actieve activiteiten zoals diverse toertochten, de zondagmiddagactiviteiten in Zorgcentrum Torenerf, woensdagmiddagactiviteiten in de Westertil..
Het “Platform voor ouderen en gehandicapten” houdt de toegankelijkheid van gebouwen en straten in de gemeente Wormerland in de gaten.

Kortom u kunt voor diverse zaken bij ons terecht en wij helpen u graag verder!

Contact

WonenPlus Wormerland
Faunastraat 68
1531 WH Wormer
075 641 96 68
info@dcwormerland.nl

Servicepunt WonenPlus Wormerland
naam openingstijden ma-vrij 9.30–12.00 uur

Vriend van de Wijkbus

wilt u ook Vriend van de Wijkbus worden vul dan het machtigingsformulier in.
naam