Mantelzorgcafe

 

    Op maandag 19 maart organiseert het dienstencentrum wormerland een mantelzorgcafé met het onderwerp: mentorschap en bewindvoering. Het mantelzorgcafé is van 13.00 tot 14.30 uur in De Omslag, faunastraat 68 ( ruimte de Ganssloot)Gastspreker is mevrouw S.Ozcan, bewindvoerder en eigenaar van het bureau BBBN.
Tijdens deze bijeenkomst gaan we dieper in op de onderwerpen: mentorschap en bewindvoering. Door ouderdom, dementie, psychische of lichamelijke problemen kunnen mensen niet in staat zijn om zelfstandig hun financiën te beheren. BBBN kan hierin adviseren en ook mantelzorgers ondersteunen.
Wat is het verschil tussen mentorschap en bewindvoering en wat zijn de kosten? Tijdens een presentatie en een heerlijk kopje koffie of thee geeft mevrouw Ozcan samen met haar partner antwoord op deze vragen.
Het mantelzorgcafé is een samenwerking tussen het Dienstencentrum Wormerland (onderdeel van Regionale Stichting Wonen Plus ) en Zorgcirkel Torenerf. U kunt zich kosteloos aanmelden vóór maandag 12 maart bij het Dienstencentrum ( 075-6419668) of via de mail i.mieremet@rswp.eu

Geplaatst in Nieuws

Contact

WonenPlus Wormerland
Faunastraat 68
1531 WH Wormer
075 641 96 68
info@dcwormerland.nl

Servicepunt WonenPlus Wormerland
naam openingstijden ma-vrij 9.30–12.00 uur

Vriend van de Wijkbus

wilt u ook Vriend van de Wijkbus worden vul dan het machtigingsformulier in.
naam