Te Gast

 

Een paar keer per jaar organiseren we een gezellige middag in ‘De Omslag’ aan de Faunastraat in Wormer.  We beginnen de middag met een gezonde driegangen maaltijd. Na het eten is er tijd voor één of meerdere leuke workshops of activiteiten.

 

Voor 2017 hebben we de volgende ‘Te Gast’ data:

 

* 20 september

Wormer in de zestiger jaren’. Na een heerlijke en gezonde driegangenmaaltijd wordt ‘de bioscoop’ geopend met de film WORMER in de Zestiger jaren. Een oude smalfilm met historische beelden uit medio 1964/65.

Na de film is er pauze met een lekker drankje en een hapje. Na de pauze is er nog een IQ-Quiz waar leuke prijzen mee te winnen zijn. De prijs voor deze middag incl. maaltijd, consumpties, hapjes en activiteiten is €15,- p.p.

U kunt zich tot 15 september aanmelden voor deze gezellige middag bij het Dienstencentrum 075-6419668 (ma. t/m vrij. 9.30 – 12.00 uur) of via info@dcwormerland.nl

Wacht niet te lang want er is plaats voor max. 50 deelnemers!

 

* 22 november

 

Lijkt het u leuk om mee te doen aan deze middagen, schrijf dan deze data in uw agenda. U kunt nu al

uw gegevens doorgeven bij het Dienstencentrum. U ontvangt dan tegen die tijd de uitnodiging in de mailbox of brievenbus.

De kosten voor de Te Gast middag zijn € 15,- (alleen contant betalen mogelijk). Dit is inclusief de driegangenmaaltijd, drankjes en activiteit/workshop.

 

 

 

 

 

Contact

WonenPlus Wormerland
Faunastraat 68
1531 WH Wormer
075 641 96 68
info@dcwormerland.nl

Servicepunt WonenPlus Wormerland
naam openingstijden ma-vrij 9.30–12.00 uur

Vriend van de Wijkbus

wilt u ook Vriend van de Wijkbus worden vul dan het machtigingsformulier in.
naam