Dienstencentrum Wormerland in de dorpshuizen

 Vanaf november 2017 gaan we starten met ‘Dienstencentrum inloopspreekuren’ in de dorpskernen Jisp, Oostknollendam en Neck/Wijdewormer. Iedere maand zullen consulenten en /of vrijwilligers van het Dienstencentrum aanwezig zijn in het Dorpshuis Oostknollendam, Ons Huis in Jisp en in het Dorpshuis van Wijdewormer.

Tijdens deze inloopspreekuren kunt u met al uw vragen terecht over de voorzieningen die het Dienstencentrum biedt, zoals wijkbus Wormerland, Tafeltje Dekje, praktische klusjes in en om het huis (WonenPlus diensten), mantelzorg, de telefooncirkel en het platform voor mensen met een beperking. Ook kunt u hier meer informatie krijgen over de activiteiten die we organiseren zoals Te Gast en de muzikale zondagmiddagactiviteiten. Daarnaast kunnen wij u helpen bij het invullen van formulieren of advies op het gebied van (mantel)zorg. Het Dienstencentrum werkt nauw samen met diverse instanties als Wmo, Stichting MEE, SMD (Stichting Maatschappelijke Dienstverlening), wijkverpleging en meer. Zit u ergens mee en het lukt niet om het zelf op te lossen, dan proberen we het samen. Na het spreekuur eindigen we met een gezellig kopje koffie.

WijdeWormer: Elke tweede WOENSDAG van de maand is er een inloopspreekuur en koffieochtend van 9.30 – 10.30 uur in het Dorpshuis van Wijdewormer. De koffieochtend is van 10.00 – 11.00 uur. (Start december 2017).

Jisp: Elke laatste woensdag  van de maand is het Dienstencentrum aanwezig tijdens de vaste koffieochtend in Ons Huis (In het gebouw van de Basisschool de Harpoen). Dit is ter kennismaking. Wanneer het vaste inloopspreekuur gaat starten maken we bekent via de website, media en via koffieochtend. De vaste koffieochtend is van 10.00 – 11.30 uur. (Start januari 2018)

Oostknollendam:  Elke tweede dinsdag van de maand is er een inloopsspreekuur van 9.30 – 10.30 uur in het dorpshuis van Oostknollendam. De vaste koffieochtend vindt plaats tussen 10.00-11.00 uur. (start januari 2018)

We zien u graag langskomen in een van de dorpshuizen!

Contact

WonenPlus Wormerland
Faunastraat 68
1531 WH Wormer
075 641 96 68
info@dcwormerland.nl

Servicepunt WonenPlus Wormerland
naam openingstijden ma-vrij 9.30–12.00 uur

Vriend van de Wijkbus

wilt u ook Vriend van de Wijkbus worden vul dan het machtigingsformulier in.
naam