Telefooncirkel

Dienstencentrum Wormerland heeft een telefooncirkel voor inwoners van Wormerland die het een prettig idee vinden iedere dag iemand te spreken of die de zekerheid willen hebben dat als er iets is gebeurd, het zeker binnen 24 uur wordt ontdekt.

Hoe werkt de telefooncirkel
Dagelijks (ook in het weekend en feestdagen) belt een vrijwilliger van Dienstencentrum Wormerland de deelnemers om te horen of alles goed gaat. Bij aanmelding geeft u een of twee contactpersonen op die in het bezit zijn van uw huissleutel. Zij nemen polshoogte op het moment dat een vrijwilliger geen telefonisch contact krijgt met u. Een veilig gevoel zodat u weet, mocht u iets overkomen, dat er binnen 24 uur actie wordt ondernomen.
Daarnaast komt de groep van vrijwilligers en deelnemers 1x in de 3 maanden samen voor een gezellige middag en een activiteit zoals bijvoorbeeld bingo.

Woont u alleen en geeft het u een prettig en veilig gevoel om dagelijks even kort gebeld te worden? Of heeft u minder mogelijkheden om anderen te ontmoeten door uw leeftijd, ziekte of een beperking en wilt u dagelijks een kort praatje? Neem dan contact op met Dienstencentrum Wormerland (075 6419668 tussen 09.30 – 12.00 uur, info@dcwormerland.nl). Aan deze service wordt, naast het lidmaatschap van WonenPlus, een kleine bijdrage gevraagd van 7,– euro per maand voor de telefoonkosten en de activiteitenmiddagen.

Contact

WonenPlus Wormerland
Faunastraat 68
1531 WH Wormer
075 641 96 68
info@dcwormerland.nl

Servicepunt WonenPlus Wormerland
naam openingstijden ma-vrij 9.30–12.00 uur

Vriend van de Wijkbus

wilt u ook Vriend van de Wijkbus worden vul dan het machtigingsformulier in.
naam