Maaltijdvoorziening

Kost koken teveel inspanning of is het doen van dagelijkse boodschappen te bezwaarlijk. U kunt dan een verse warme maaltijd thuisbezorgd krijgen. De maaltijden worden bereid in de keuken van zorgcentrum Torenerf. De maaltijden bestaan uit een voorgerecht, hoofdgerecht en een toetje.

Op werkdagen tussen 11.30 en 13.00 uur worden de maaltijden bezorgd door vrijwilligers. Per dag bezorgt een team, bestaande uit een chauffeur en een bezorger, de warme maaltijd bij de klanten in de gemeente Wormerland.

Aanmelden
Wilt u ook gebruik maken van de warme maaltijdvoorziening,  meldt u zich als nieuwe klanten aan bij:  Zorgcentrum Torenerf 075-6421390

Afhandeling van uw aanmelding
Na het aanmelden wordt er een afspraak met u gemaakt. Een lid van de werkgroep maaltijdbezorging geeft u dan informatie over:

  •  Over de werkwijze van de maaltijdvoorziening.
  •  Het invullen van het keuzemenu.
  •  De betaling. Zo nodig wordt er een machtigingsformulier voor de automatische incasso voor Zorgcentrum Torenerf ingevuld. (Het gebruik van de maaltijd kan bij spoed wel direct ingezet worden!)

Tijdelijke inschrijving
U kunt ook tijdelijk gebruik maken van de maaltijdvoorziening in verband met bijvoorbeeld ziekte en/of een revalidatieperiode. Leeftijd is daarbij ondergeschikt!

Wilt u op zeer korte termijn gebruik maken van de maaltijdvoorziening? Dan kunt u het beste rechtstreeks contact opnemen met Zorgcentrum Torenerf!

Voor meer informatie en/of aanmeldingen voor de maaltijdvoorziening kunt u contact opnemen met Zorgcentrum Torenerf 075-6421390

Altijd blije gezichten   koffie

Contact

WonenPlus Wormerland
Faunastraat 68
1531 WH Wormer
075 641 96 68
info@dcwormerland.nl

Servicepunt WonenPlus Wormerland
naam openingstijden ma-vrij 9.30–12.00 uur

Vriend van de Wijkbus

wilt u ook Vriend van de Wijkbus worden vul dan het machtigingsformulier in.
naam