Abonnee WonenPlus

Abonnee worden?

Voor meer informatie over abonnee worden, neemt u contact op met  Meldpunt/Balie DC Wormerland (open 9.30–12.00 uur) 075 – 641 96 68,  info@dcwormerland.nl.  Faunastraat 68, 1531 WH Wormer.

U kunt natuurlijk ook direct het Inschrijffomulier RSWP invullen en opsturen (klik op de blauwe link om het inschrijfformulier te openen, document afdrukken en vervolgens met de hand invullen en opsturen of inscannen en mailen naar info@dcwormerland.nl).

Het abonnement van WonenPlus

Wij willen echter niet dat de kosten van het lidmaatschap voor mensen die het hard nodig hebben een drempel zijn om lid te worden. Daarom is uw abonnement GRATIS als uw inkomen lager is dan de bijstandsgrens. Er wordt bij de berekening van de kosten uitgegaan van de bijstandsnorm van uw gemeente.

Hebt u geen recht op een gratis abonnement, maar huurt u een woning van Woningbouwvereniging Wormer Wonen. Dan betaalt u geen € 5,00 per maand aan lidmaatschap maar heeft u recht op een korting van € 2,50 en betaalt u nog maar € 2,50 euro per maand. Wormer Wonen vindt WonenPlus zo’n goede voorziening voor hun huurders dat ze zelf de andere helft van het abonnement voor hun rekening nemen.

Contact

WonenPlus Wormerland
Faunastraat 68
1531 WH Wormer
075 641 96 68
info@dcwormerland.nl

Servicepunt WonenPlus Wormerland
naam openingstijden ma-vrij 9.30–12.00 uur

Vriend van de Wijkbus

wilt u ook Vriend van de Wijkbus worden vul dan het machtigingsformulier in.
naam